Fitnes / Sport

InBody nudi mogućnost preciznog praćenja napretka tokom rada na razvijanju tela i postizanju uravnoteženosti. Segmentna analiza i razni izmereni indexi su neophodni kod određivanja plana fizičke aktivnosti klijenta. 
Podignite svoju teretanu na viši nivo!
InBody je vrhunski uređaj za analizu sastava tela za tržište zdravlja i fitnesa. InBody analizatori sastava tela pružaju tačne, sveobuhvatne i značajne rezultate za vaše klijente. Izgrađen na ugledu i izvrsnosti, InBody je posvećen da inspiriše ljude i motiviše ih da vode zdraviji život.
Dokažite kvalitet svojih usluga na papiru. Dajte svojim klijentima njihove rezultate crno na belo i pokažite im kako mogu da se poboljšaju.
Pokažite svojim klijentima da ste sa njima na svakom koraku na njihovom putu prema zdravlju. Inspirišite svoje članove da se fokusiraju na promene koje su zaista važne.

Internistički i sistematski pregledi

Visoka tehnologija koju InBody koristi omogućava da prostim merenjem dobijete parametre čijom analizom je moguće sprečiti bolesti kao što su: visok pritisak, dijabetes, bolesti srca i krvnih sudova, te problem masnoće u jetri. Poseban naglasak treba staviti na podatke o nivou masnoće u predelu abdomena i edeme. Zahvaljujući tome InBody analizatori imaju široku primenu prilikom internističkih i sistematskih pregleda.

Lečenje gojaznosti / Plastična hirurgija

InBody veoma precizno određuje tip telesne građe i nudi veoma precizne podatke za lečenje pacijenata sa viškom kilograma kao što su: ozbiljna stanja gojaznosti, gojaznost kod osoba sa slabo razvijenim mišićima, gojaznost kod starijih osoba, gojaznost kod dece, te osoba sa viškom kilograma nakon porođaja. Na taj način pomaže lekarima da bolje procene pravo stanje i potreban tretman za pacijenta.

Rehabilitacija / Ortopedija / Klinike za tretiranje bola

Promene na telu nakon izvršenih terapija je mnogo lakše pratiti kada se dobiju precizne mere za svaki deo tela pojedinačno ( ruke, noge, trup ). InBody je, kao merni uređaj osetljiv do te mere da razlikuje osobe koje pišu i jedu desnom od onih koje pišu i jedu levom rukom, takođe može detektovati  promene koje se događaju iz časa u čas  i koje se običnim pregledom ne mogu ustanoviti.

Nefrologija

InBody se koristi za prećenje promena nivoa tečnosti u organizmu, ocenu uravnoteženosti, kao i za određivanje nutricionističkog statusa pacijenta. Zahvaljujući visokoj preciznosti lako detektuje  i najmanju promenu količine telesne tečnosti, posebno kod stanja edema pre i nakon dijalize.

Nutricija i dijetetika

Razumite i pomozite svojim klijentima da ostvare svoje ciljeve! Nutricionisti i dijetetičari su odgovorni za kreiranje i prilagođavanje plana ishrane koji je specifičan za svakog klijenta. Uspešni nutricionisti i dijetetičari treba da razumeju životni stil i afinitete prema hrani, kao i izazove sa kojima se svaki klijent suočava. Uz prave alate, nutricionisti mogu da usmere svoje klijente u postavljanju ostvarivih ciljeva. 
InBody izveštaj sa izmerenim vrednostima pruža nutricionistima i dijetetičarima neophodan alat koji im pomaže da pažljivo prate i vode svakog od svojih klijenata u pravcu postizanja postavljenih ciljeva. 
Zašto je analiza sastava tela efikasan alat za profesionalce u ishrani?
InBody je neinvazivan, brz, lak za upotrebu i idealan alat za merenje telesne kompozicije. Pored toga, InBody se lako može integrisati u različite programe ishrane. InBody merenje pruža rezultate koji se mogu koristiti za praćenje napretka klijenata i edukaciju o različitim komponentama tela, zdravstvenim rizicima i efektima ishrane.
Za manje od 60 sekundi, InBody vam pruža tačna i objektivna merenja za procenu telesne kompozicije vašeg klijenta i praćenje uspeha nutritivnih intervencija. 
Nutricionisti i dijetetičari mogu koristiti InBody za:
– Određivanje sastava tela klijenata i povezivanje sa trenutnim životnim stilom;
– Određivanje bazalnog metabolizma kao osnovu za ciljani i efikasan plan ishrane;
– Praćenje promena kroz vreme kako bi osigurali napredak klijenta.